Hoppa till innehåll

Medlemsinfo

Hej alla Paradare och föräldrar!

Nedan följer lite allmännyttig information för både medlemmar och föräldrar. Den uppdateras kontinuerligt av styrelsen.

Kommande Spelningar

Uniform

Orkestern har sitt uniformsförråd i Estethuset. Just nu är det Mattias Thune respektive Vanna Karlsson som bär ansvar. Alla medlemmar bör ha fått ett blad med information om hur uniformen ska vårdas. Har du inte fått informationen så kan du hämta den här »

Har du några frågor om uniformen är du välkommen att höra av dig till uniformansvarig på mail:
Orkester och DC: uniformork@paradorkester.se
Drill: uniformdrill@paradorkester.se

Medlemsavgift

Nu är det hög tid att betala in medlemsavgiften. I medlemsavgiften till Mölndal Marching Band ingår även ett medlemskap i RUM (Riksförbundet Unga Musikanter). Som medlem i RUM kan vi söka bidrag till resor och arrangemang. För att följa med på resor med Mölndal Marching Band måste du vara medlem i föreningen.

Plusgiro: 461 91 56-5
Mottagare: Mölndals Paradorkester
Belopp: 301 kronor
Ange tydligt: Namn på medlem
Datum: senast årsskiftet 2022/2023

Ansvarsgrupper

Mölndal Marching Band vilar på det stora ideella arbete som görs runt omkring orkestern. Föreningen har en styrelse som består av föräldrar, ledare och ungdomar.

Utöver styrelsen finns olika arbetsgrupper som ansvarar för olika uppdrag inom föreningen. Vi har till exempel föräldrar som är ansvariga för uniformer, transporter, resor med mera. För att kunna genomföra en spelning måste det alltid finnas med några föräldrar som är funktionärer för att serva orkester och drill.

Alla sektioner har olika mycket behov av hjälp under en spelning. Det handlar oftast om att bära redskap och vattenflaskor för drillen, hjälp att bära fana och standar under spelning, DC och orkester behöver ibland hjälp med notställ och avlastning av tunga instrument.

Vill du komma i kontakt med styrelsen så kan du alltid skicka mail till styrelse@paradorkester.se.

Hälsningar,
Styrelsen för Mölndal Marching Band